Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El nou model de botigues Mercadona

Mercadona retira un conegut producte de les seves tendes

La gent ha lamentat aquest fet a través de les xarxes socials

Com és habitual Mercadona llança nous productes al mercat per satisfer les necessitats dels seus clients però també  en retira quan aquests no són ben rebuts o no tenen la sortida desitjada entre els consumidors i per tant el percentatge de vendes acaba sent baix.

Aquest cop el producte retirat dels supermercats ha estat les diferents varietats de pasta de curri de la marca 'Thai Food King'. Així doncs, els productes afectats són el curri vermell, verd i groc i l'anomenada massaman, que és molt típica i coneguda a Tailàndia. Aquestes pastes es barregen amb aigua o llet de coco tot convertint-se en un condiment perfecte per la carn, l'arròs, els fideus i verdures, ingredients principals d'un plat tailandès. 

No s'ha especificat el motiu de la seva retirada

Els productes retirats han estat el tema principal de molts dels comentaris que Mercadona ha rebut a les xarxes socials. Els usuaris han preguntat què ha passat amb el producte i per què no el poden trobar als supermercats. La resposta de la cadena de supermercats ha estat molt clara: «el curri al qual fas referència ja no es troba dins del nostre assortiment». No obstant això, no ha especificat el perquè de la seva retirada.

Tot i la seva retirada, els clients han aprofitat per fer comentaris molt positius dels productes, uns comentaris que no sabem si serviran perquè el producte torni al mercat: «Estava boníssim i era molt barat en comparació amb altres ofertes» o «els consumidors l'adorem, que torni el curri» són alguns dels més destacats.

També et pot interessar...