Carrefour s'equivoca amb una de les seves ofertes: «Ens prenen per tontos»

Un usuari ha criticat a la cadena per una falsa oferta

La xarxa social Twitter s'ha omplert de missatges comentant el que podria ser un nou engany dels supermercats Carrefour amb les seves ofertes. «Estan prenent a la gent per tonta» assegurava un usuari davant una oferta insòlita.

Una de les estratègies publicitàries de les quals la cadena francesa d'hipermercats acostuma a fer per cridar l'atenció dels consumidors, els hi ha jugat una mala passada. És ben sabut que Carrefour és conegut per les seves ofertes com el 3x2, la segona unitat a meitat de preu, o pels seus 'Pack Estalvi'.

Dures crítiques

En concret, ha estat el cas de Marcos Casado, un client del supermercat que no ha dubtat en  criticar durament la cadena després de trobar-se amb el que ell ha qualificat de presa de pèl.

Tal com es pot apreciar en les imatges que ell mateix ha publicat al seu compte de Twitter, el supermercat en qüestió estava promocionant un 'pack estalvi' de fideus instantanis a 2,05 euros, un preu atractiu per molts. Ara bé, segur que l'usuari hi hauria picat si no s'hagués adonat que just al costat hi havia una altra oferta, i és que si compres la unitat individual, estalvies més que amb el 'pack'.

La indignació de l'usuari ha estat completa i per això ha aprofitat per compartir-ho a la xarxa. «Carrefour està prenent a la gent per tonta. El 'Pack estalvi' val 0,05 € més que les sopes individuals» es queixava. Davant d'aquestes informacions, el supermercat s'ha excusat assegurant que es tractava d'una promoció contreta en un dels seus establiments i vàlida fins al 29 de gener. Una resposta que no ha convençut a l'usuari que seguia sense aclarir el seu dilema: «Promoció o no, canta... On està l'estalvi?»

Un altre usuari s'ha trobat amb un cas semblant

Cristian Conde s'ha trobat en una situació semblant, en aquest cas en un centre de Sagunt (València). «M'encanta que facin rebaixes al Carrefour apujant el preu» comenta al seu perfil de Twitter davant una oferta que val 9 cèntims més que la unitat sense rebaixar.

També et pot interessar...