Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Interior dels supermercats Mercadona

La petició que molts clients han fet a Mercadona sobre les seves croquetes

El supermercat va llançar una pregunta als seus clients, i ells no van tardar per aprofitar i demanar més varietats de croquetes per a celíacs

Per sorpresa de molts, ahir dia 16 de gener es va celebrar el Dia Internacional de la Croqueta.  Mercadona ha aprofitat aquesta assenyalada data per llançar una pregunta als seus clients a través de les xarxes: quina varietat de croquetes és la teva favorita?

Tot i que el supermercat ofereix diverses varietats d’aquest conegut menjar, des de Mercadona han volgut saber si agraden més les croquetes de setes o les d’espinacs. Tot i que molts s’han sumat a l’enquesta per defensar el seu sabor preferit, són molts els que han aprofitat aquesta pregunta de l’empresa per reclamar més varietats sense gluten.

Croquetes sense gluten, la demanda més sol·licitada

Així, moltes de les respostes s’han centrat a exigir el mateix: una varietat de croquetes de setes i espinacs sense gluten. Actualment, als supermercats es poden trobar diversos tipus per clients celíacs, però no en aquests dos tipus.

Amb l’augment d’aquesta demanda específica, Mercadona ha assegurat que estudiarà la proposta: «Passem nota de la disconformitat als responsables i del teu interès en què tinguem varietats sense gluten». D’aquesta manera, sembla que una nova varietat de croquetes aptes per celíacs arribarà pròximament als supermercats de la companyia.

També et pot interessar...