Bon Preu obre un nou esclat a Badalona

Estarà situat a la zona de Montigalà i comptarà amb 290 places d'aparcament i benzinera EsclatOil

Recreació en imatges del futur Esclat de Badalona
Així serà el futur Esclat de Badalona | Cedida

El grup Bon Preu obrirà el seu segon establiment a Badalona. L'empresa catalana de supermercats inaugurarà amb un nou Esclat a partir del segon semestre de 2020 a la zona de Montigalà, concretament a l'avinguda de Conflent, on hi havia l'antic Toys R Us. Es suma al supermercat Bonpreu situat a l'avinguda de Sant Ignasi de Loiola. 

L'establiment comptarà amb 3200 m³ i 290 places d'aparcament amb les seccions habituals de productes frescos o les novetats com forn de cocció de peix i marisc o el córner sushi. També hi haurà secció de basar i parafarmàcia. Els clients del supermercat tindrà a més l'opció d'omplir el seu dipòsit a la benzinera EsclatOil 24 hores. Aquesta a més es veurà complementada amb un mini mercat que obrirà de 8.000 a 23 hores. 

El model «compra i recull» arriba a Badalona

Aquest nou Esclat disposarà també per primer cop a la ciutat un servei de punt de recollida de les compres online. Aquest permetrà també als clients badalonins de Bon Preu que facin la seva compra a través de la seva o l'app fer ús del model «compra i recull», que els permet recollir-la amb el cotxe amb les mateixes garanties de qualitat i servei que als establiments físics. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari