Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Ikea retira del mercat un producte per presència de químics dolents

Desprenen nivells químics que sobrepassen els límits establerts

Facua ha advertit que les tasses portàtils d'Ikea 'Troligtvis' desprenen nivells químics que sobrepassen els límits establerts. Concretament, les tasses afectades, són les que posa a la seva base 'Made in India'.

Per aquest motiu, fan una crida a tots els consumidors que hagi comprat aquest producte a què s'adrecin a la botiga més propera a tornar-lo i des de la companyia els hi retornaran els diners, sense necessitat de presentar cap tiquet de compra.

Ikea paralitza la seva venda

A través d'un comunicat, l'entitat ha explicat que «les proves demostren que la tassa portàtil podria despendre 'ftalato de dibutilo' en un nivell superior al reglamentat». Durant el temps que porti la investigació, Ikea paralitzarà la venda d'aquestes tasses que portaven  distribuint-se arreu del món des del passat octubre.

També va retirar els seus famosos llapis de fusta

Ikea va retirar de les seves botigues els llapis de fusta i els metres de paper.  Els dos productes més emblemàtics de l'empresa de mobles sueca van desaparèixer per donar pas a la tecnologia. Segons la companyia, el 60% dels clients fan servir el mòbil i la web de l'empresa per fer la seva llista de la compra, motiu que hauria motivat la decisió de retirar els objectes.

 

També et pot interessar...