Yolanda Ramos enlluerna amb el seu vestit a la gala dels Premis Feroz 2020

Els Premis Feroz premien les millors sèries, pel·lícules i actors espanyols
Yolanda Ramos a la gala dels Premis Feroz 2020 | CatalunyaDiari.cat

L’avantsala dels premis Goya, els Premis Feroz, van celebrar-se ahir i van deixar moments per a la posteritat com els que ofereixen les gales d’aquest tipus, quan els famosos es passegen per la catifa vermella i presumeixen de glamur i dels seus estilismes.

 

La triomfadora per excel·lència de la nit vas ser la pel·lícula ‘Dolor y Gloria’ d'Almodóvar, que va ser una de les pel·lícules més premiades, amb guardons per a Pedro Almodóvar, Antonio Banderas i Julieta Serrano, però una de les actrius més destacades i que més va cridar l’atenció pel seu estilisme va ser l’intèrpret Yolanda Ramos, de la sèrie 'Paquita Salas', i que també va ser guardonada.

Yolanda Ramos deixa tothom bocabadat amb el seu vestit

Quan l’actriu va pujar a l’escenari per rebre el premi pel seu paper de Noemí Arqüelles a ‘Paquita Salas’, el seu ‘look’ va cridar molt l’atenció i serà un dels més recordats d’aquests premis. L’actriu va rebre el seu guardó, emocionada per l’impuls que suposa a la seva carrera, i pel reconeixement que li atorga cap a la seva faceta còmica, a la vegada que declarava en el seu discurs que «ser dona i còmica és molt difícil».

 

Yolanda Ramos a la gala dels Premis Feroz 2020 | CatalunyaDiari.cat

El vestit escollit per l’ocasió va ser una autèntica joia que va causar sensació entre els assistents a l’acte i els mitjans; es tractava d'un impressionant vestit negre de pedreria de cua llarga, i amb les espatlles descobertes gràcies al seu escot. La part frontal aportava el toc d’originalitat al ‘look’, ja que el vestit era obert pel davant i deixava al descobert les cames de l’actriu, aportant-li al seu estilisme un aire atrevit.

També et pot interessar...