YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Gerro d'aigua freda per a Urdangarin de qui menys esperava

L'ex duc de Palma va demanar una excedència temporal a Telefónica i ja no hi ha tornat a treballar

La implicació d’Iñaki Urdangarin en el cas Noós va provocar un gir de 180 graus en la seva vida. Tant ell com la seva dona, la infanta Cristina, tenien una vida tranquil·la, fins que tot va canviar. Per una banda, la infanta va continuar treballant a La Caixa, mentre que Iñaki no va voler perjudicar Telefònica –entitat on treballava– i va demanar una «excedència temporal» que s’hauria tornat definitiva, si s'ha de jutjar pels fets.

Urdangarin va demanar l’excedència «temporal»

Iñaki Urdangarin va encarregar-se ell mateix de fer pública la seva retirada a través d’un comunicat des de Washington, justificant la seva decisió en què no volia que el seu procés judicial «pogués tenir alguna incidència negativa per al grup». A més, també va informar que tornaria a Barcelona un cop tot s’hagués solucionat, amb la idea de tornar a treballar per a la companyia. Tanmateix, el matrimoni va tornar a la ciutat comtal, però les condicions havien canviat notablement.

La implicació d’Iñaki Urdangarin en el cas Noós va esquitxar la família al complet, convertint-se en ‘persones no benvingudes’, així que van decidir posar terra pel mig, buscant un nou lloc on establir-se. Primer a Qatar, on l’ex duc de Palma va rebre una oportunitat: «Ell el que vol és treballar. On sigui, on pugui. No està en condicions per escollir», va explicar el seu advocat en el seu moment.

Com que la situació a Barcelona no es calmava, la infanta Cristina va demanar un trasllat a Ginebra i La Caixa li ho va concedir. Així, la família al complet va mudar-se a la capital suïssa, on Iñaki Urdangarin es dedicava a fer esport, passar temps amb els seus quatre fills i preparar el judici, mentre continuava sense tenir cap feina i la seva dona era l’encarregada de viatjar d’un lloc a un altre, treballant.

Voluntariat, nou futur professional d’Urdangarin

Un cop Iñaki Urdangarin va entrar a presó, el seu objectiu va ser intentar trobar feina per a poder aconseguir el segon grau i poder sortir certes hores de la Brieva. Finalment, l’ex duc de Palma va rebre una oportunitat de mans de ‘Hogar Don Orione’, on fa de voluntari i des de la fundació estan molt contents amb la seva feina. D’aquesta manera, ajudar els més necessitats podria ser el nou futur professional del marit de la infanta Cristina.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari