L'altre rei, i gran amic de Joan Carles, a qui també li surten fills per totes bandes

L'artista belga Delphine Boël és filla legítima del rei emèrit Albert II de Bèlgica

La prova d'ADN ha donat positiu i ha confirmat que l'artista belga Delphine Boël és filla biològica del rei Albert II de Bèlgica. El monarca es va veure obligat a realitzar-se el test a causa de l'orde judicial que la Cort d'Apel·lació de Brussel·les va emetre el maig del 2019.

Albert II va recórrer la decisió davant la Cort de Cassació que el va obligar a fer-se el test d'ADN i, a més, li va imposar una multa de 5.000 euros diaris si decidia no fer-se-la. Finalment, ha estat el mateix monarca qui ha fet públics els resultats que confirmen que Delphine va néixer d'una relació extramatrimonial, amb la baronessa Sybille de Selys Longchamps, mentre estava casat amb la reina Paola.

El rei emèrit ha decidit posar punt final als rumors i ha enviat un comunicat on s'exposen les conclusions finals d'aquest cas. No obstant això, els seus advocats defensen que el procés pot ser «discutible» perquè no existeixen «arguments jurídics per justificar que una paternitat legal no és necessàriament el reflex d'una paternitat biològica».

La filla legítima del rei Albert II de Bèlgica

Delphine va néixer el 1968 i va ser la reina del rei emèrit, Paola, qui va donar a conèixer l'existència de Boël amb la publicació de les seves memòries no autoritzades. El 2013 la filla legítima presentava la primera demanda de paternitat. Poc després, la baronessa De Selys Longchamps trencava el seu silenci i feia publiques una fotografies d'Albert II amb Delphine tot confessant que havien mantingut una relació durant anys.

La baronessa també va assenyalar que el matrimoni format per Paola i Albert II va estar a punt de divorciar-se en dues ocasions, el 1969 i el 1976. Un fet que el monarca va confirmar però mai va reconèixer que Delphine fos la seva filla. Davant d'aquests fets, el tutor legal de Delphine, Jacques Boël, es va fer el test d'ADN que van determinar que no era el seu pare biològic motiu pel qual el rei emèrit es va veure obligat a fer-se les proves que han confirmat la seva paternitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari