El rei Felip i la reina Letícia arribant a la capella ardent de la infanta Pilar (08-01-2020)

El motiu que ha fet que Felip decidís celebrar el seu aniversari sense Letícia

Ha estat una setmana complicada pel rei i els gestos de Letícia no han ajudat gaire

El rei Felip celebrava aquest passat dijous, 30 de gener, els seus 52 anysi ho feia a una coneguda taverna de Madrid especialitzada en menjar espanyol: 'La Tragantía'. El local va tancar les portes en honor a l'íntima celebració que Felip va fer amb el seu cercle més proper d'amics això sí, ho va fer sense la companyia de la reina Letícia.

Un detall que sens dubte va cridar l'atenció de molts, ja que la celebració a l'interior de la taverna madrilenya va durar fins passades les sis de la tarda. Així doncs, el rei va passar moltes hores sense la seva família el dia del seu aniversari.

El motiu d'aquest distanciament

Aquesta ha estat una setmana molt complicada per a Felip, ja que el funeral de la infanta Pilar a l'Escorial va deixar moments i imatges molt complicats. La reina Letícia no va ser capaç de deixar de banda el distanciament que té amb la família del seu marit i, malgrat que estaven al funeral de la tieta de Cristina, Helena i Felip i la germana de Joan Carles,no va ser capaç de dedicar ni un sol gest de proximitat.

Una situació que fa que Felip estigui cada cop més entre l'espasa i la paret  perquè la seva dona ja té la decisió presa però al mateix temps és incapaç de deixar de pensar en la seva família. La imatge que deixava l'últim adéu a la infanta Pilar amb Letícia  passant per davant dels seus pares i germanes sense dedicar-los ni una sola paraula  pesa, i molt, motiu pel qual el monarca hauria aprofitat per prendre certa distància i passar una bona estona amb els seus amics.

Felip però, també està preocupat per l'estat físic dels seus pares i de les seves germanes.  Es parla molt dels problemes de salut del rei emèrit i també de  la deteriorada imatge que va mostrar la infanta Helena on se la veia molt prima i amb un rostre preocupat. Tot un cúmul de coses que no fa d'estranyar que el rei volgués passar el dia del seu aniversari allunyat de tants problemes.

També et pot interessar...