La decisió de Felip pel seu aniversari que aixeca sospites pel que passa amb Letícia

El rei ha fet 52 anys aquest dijous

El rei Felip, amb els empresaris de Navarra a Pamplona, el novembre del 2019
El rei Felip ha celebrat el seu 52 aniversari amb els seus amics al restaurant madrileny ‘La Tragantía’ | Catalunya Diari

El rei Felip està de celebració, ja que aquest dijous és el seu 52è aniversari. Després d’una jornada a l’oficina –tot i la polèmica per la seva agenda buida i un possible ‘dia lliure’–, el monarca ha pogut gaudir amb els seus amics en un reconegut restaurant de Madrid.

El rei Felip celebra l’aniversari entre amics

El rei Felip ha anat a un restaurant de menjar espanyol ‘La Tragantía’ a la zona del Viso , segons ha informat en exclusiva ‘Jaleos’, on ha dinat en companyia d’un grup reduït d’amics i sense més comensals, ja que el local hauria tancat les seves portes al públic. Una reunió senzilla a la qual no ha anat ni la reina Letícia, ni les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia.

Tant el rei com els seus acompanyants haurien degustat un assortiment de plats de la gastronomia andalusa i grans vins, amb uns menús que costen uns 50 euros per persona. A més a més, el cita mitjà destaca que Felip ha compartit la sobretaula amb els seus amics fins a gairebé les sis de la tarda, moment en el qual ha sortit del restaurant amb la possible idea de tornar a casa i continuar la celebració del seu aniversari amb la seva família.

Cal destacar, a més, una anècdota ocorreguda tot just quan el rei Felip sortia del restaurant. Una dona l’ha estat esperant fins llavors i no ha dubtat en agenollar-se davant el monarca, saludant-lo efusivament: «Majestat, Majestat!», mentre ell li ha indicat que no era necessari que s’agenollés i la saludava amb tota naturalitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari