La foto de Belén Esteban que ha donat pas a moltes especulacions

Ha començat una dieta basada en una «alimentació més sana i una mica d'esport»

Ja fa unes setmanes que Belén Esteban va anunciar que volia fer un canvi en el seu aspecte físic i que començava una dieta per perdre alguns quilos, i així, de pas, ajudaria al fet que es trobés millor.

Ara, sembla que no només ha sigut un propòsit d'any nou, sinó que s'ha convertit en una obsessió per la col·laboradora, que penja cada setmana un parell o tres de publicacions a les seves xarxes ensenyant el que menja o presumint de cos.

Segueix la dieta de la carxofa

La dieta que segueix, segons ella mateixa va explicar, consta d'unes ampolles bio naturals que va comprar a la farmàcia fetes amb carxofa i altres ingredients, que combina amb una dieta sana i exercici.

Tot i això, a les seves últimes fotografies publicades i on presumeix del cos que se li està quedant, es pot veure que, tot i ser possible que hagi perdut una mica de pes i volum, la col·laboradora amaga panxa i té una postura una mica forçada feta expressament per la foto.

Això és fa més evident per la gent que veu 'Sálvame', ja que si comparem les fotografies que ella penja amb la seva imatge dels directes del programa, es veu que ha millorat una mica però que no té res a veure amb la imatge que ella vol donar de cintura completament llisa i estilitzada.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari