Blas Cantó posant en el photocall d'un esdeveniment

Blas Cantó s'obre en canal i parla sobre la seva sexualitat

El representant d'Espanya a 'Eurovisión' defensa que no cal posar etiquetes a ningú

Està clar que Blas Cantó està passant per un dels seus millors moments en l'àmbit professional. Des que va deixar la banda de música 'Auryn' i va començar la seva carrera en solitari, li està anant d'allò més bé. A més, ara se suma l'alegria que suposa per un artista representar Espanya a 'Eurovisión' i la visibilitat que comporta.

Respecte a la seva vida personal, el murcià sempre l'ha intentat mantenir en privat malgrat la quantitat de rumors que han anat sorgint sobre la seva homosexualitat. Tot i això, en la seva última entrevista a 'LOC', el cantant s'ha volgut obrir en canal  per parlar obertament sobre la seva condició sexual i explicar com va ser el procés d'explicar-ho  a la seva gent més propera.

 

«No cal posar etiquetes a ningú»

Cantó ha volgut deixar clar que cadascú pot viure la sexualitat com vulgui: «Jo ni vaig sortir ni vaig entrar. Simplement, vaig voler deixar patent que no cal posar etiquetes a ningú» explicava amb relació a una resposta que va fer a 'Sálvame' quan li van preguntar sobre la seva possible ex-xicota, i ell va contestar «o ex-xicot».

«El que vaig dir és que podia ser un noi, una noia o el que sigui. La meva mare, des que era molt petit, em deia: 'Quan tinguis xicot o xicota...'. No m'agrada que donem per fet les coses. Hem de ser més flexibles» explicava durant l'entrevista i afegia: «Al principi, sí que va ser tibant per a mi. Al plató estaven com xiuxiuejant, llavors jo ho vaig fer natural, però vacil·lant una mica».

Preguntat sobre el comunicat que va fer Ricky Martin sobre la seva homosexualitat, el cantant ha assegurat «això és el que no cal fer. No cal fer un comunicat per a dir si ets una cosa o una altra. És donar-li més importància de la que té» i explicava que ell sempre ho ha viscut amb naturalitat i mai s'ha amagat.

També et pot interessar...