Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Palau i Jordi Hurtado posant en un 'photocall'

Descobrim qui és Rosa Palau, la dona del presentador Jordi Hurtado

La seva dona, desconeguda pel gran públic, treballa de mànager del presentador i com a directora comercial d'una empresa
Rosa Palau i Jordi Hurtado posant en un 'photocall'
Rosa Palau és la dona del presentador des de fa molts anys | CatalunyaDiari.cat

Jordi Hurtado està de celebració, ja que el pròxim 17 de febrer, complirà 23 anys al capdavant del mític programa ‘Saber y Ganar’, de la 2, del qual ha estat presentador tots aquests anys de manera ininterrompuda. Una fita que pocs poden presumir d’assolir en una televisió tan competitiva com l’actual, i que probablement no hauria estat possible sense el suport de la seva dona: la desconeguda Rosa Palau.

 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

 

Qui és Rosa Palau?

Encara que Jordi Hurtado és un presentador molt discret i sempre s’ha mantingut apartat de la vida pública, la imatge de la seva dona ha transcendit en alguns mitjans, ja que ella ha aparegut diverses vegades acompanyant-lo en els esdeveniments promocionals del presentador, i a més a més, és la seva mànager.

Rosa Palau és catalana i està casada amb Hurtado des de fa molts anys, pràcticament han compartit tota la seva vida junts, i tenen 3 fills en comú: Mireia, Laia i Jordi, qui treballa amb el seu pare. El matrimoni viu a Molins de Rei, al Baix Llobregat, i des de fa molts anys,  Rosa Palau compagina la seva feina com a representant del seu marit amb la de directora comercial de l’empresa Nioglás, que es dedica a la producció i venda de productes de fibra de vidre.

A banda d’això, ambdós comparteixen una companyia dedicada als serveis auxiliars d’arts escèniques, que van crear el 1993 i que segueix en actiu actualment, la qual els aporta grans beneficis econòmics i els manté units en un projecte professional comú, a més del seu projecte familiar.

 

També et pot interessar...