Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La boda de l'any: sabem data, lloc i que serà gai

José Bono, fill de l'exministre de Defensa, es casa amb la seva parella
José Bono i Aitor Gómez en la presentació d'un llibre a Madrid el 25 de novembre de 2019
Es casaran en una cerimònia íntima a l'Ajuntament de Toledo el juny d'aquest 2020 | GTRES

Sonen campanes de boda. I parlem del que pot ser el casament de l'any. El juny d'aquest 2020 José Bono, fill de l'exministre de Defensa, contraurà matrimoni  amb la seva parella, Aitor Gómez. L'enllaç, amb data concretada, ja és oficial. El genet i el dissenyador preparen a contrarellotge tots els detalls de la boda. I els seus 'looks' estan en mans d'Scalpers, que els vestirà per donar-se el gran 'sí'.

Justament el passat 28 de gener la parella acudia a l'establiment per escollir les mostres dels trajos, que es faran a mida de manera totalment artesanal per un preu que pot pujar als 800 euros, depenent del tipus de tela que finalment hagin escollit els nuvis per viure un dels dies més feliços de la seva vida. 

Aquell mateix dia José Bono va aprofitar per visitar un altre establiment, en aquesta ocasió per escollir  els complements amb els quals donar el toc final  al seu estilisme, com la corbata o el cinturó, peces que poden fer encara més únic un 'look' que ja promet de per si.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Íntim i pel civil

José i Aitor s'han decidit doncs a convertir-se en matrimoni després de quatre anys de relació. Es donaran el 'sí' en una cerimònia íntima pel civil, a l'Ajuntament de Toledo, oficiada per l'alcaldessa socialista Milagros Tolón. I un cop casats, ho celebraran al Palau de Galiana, entre jardins i salons del segle XI, amb tots els seus convidats en una gran festa, això sí, sempre íntima i discreta.

José Bono Rodríguez és el tercer fill de l'exministre de Defensa i la seva dona, Ana Rodríguez. Genet de professió, combina les seves competicions amb una hípica familiar. Aitor Gómez, per la seva banda, és periodista i té un màster en Administració i Direcció d'Empreses, però es guanya la vida com a dissenyador de moda per la firma Bonai.

 

També et pot interessar...