Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Yoli de 'GH' confessa per què va haver d'avortar

L'exconcursant, que ha publicat un vídeo en què surt amb el seu ex, ha reconegut que va passar el malson tota sola
Yoli explicant els motius del seu avortament
Yoli explicant els motius del seu avortament | MTMAD

Fa uns dies, Yoli de 'GH 15' va publicar un nou vídeo  al seu canal de mtmad en què revelava un secret que havia mantingut durant molt temps i que ni tan sols la seva família sabia: va relatar que es va quedar embarassada per segona vegada de la seva exparella, Jonathan, després d'haver donat a llum la seva filla Valeria i va exposar que va decidir avortar.

Després de confessar-ho, la jove ha volgut donar més detalls en un nou vídeo, en què apareix acompanyada del seu ex. Tots dos s'han sincerat més encara i han explicat perquè l'embaràs no va ser fructuós.

Yoli ha manifestat: «Em van detectar meningitis i em van fer la prova de l'embaràs, però no em van dir que estigués embarassada (...) Després de fer-me els ressons, em van dir que  el nadó podia sortir malament, amb malformacions... Per això, vam decidir avortar. Va ser una cosa parlada pels dos. Si no hagués estat per això i per prescripció mèdica, hauríem seguit endavant».

Confessa que va passar el mal tràngol sola

Yoli ha donat tota aquesta informació als seus seguidors plorant, sota l'atenta mirada de Jonathan que ha assentit les seves paraules en tot moment. No obstant això, la jove també ha aprofitat l'ocasió per a retreure-li que no va estar a l'altura de les circumstàncies. «Recordo estar a la clínica sola, sense el suport de ningú, sense explicar-ho a ningú... Per a mi és com que no t'importava res».

L'acusació ha estat resposta pel jove, que li ha demanat disculpes per com va actuar: «Ho sento de tot cor, no et vaig donar suport, però jo treballava (...) Em sento malament per no haver estat més al teu costat. Et demano perdó per haver-te fallat, per si et vas sentir sola en aquest moment. És l'últim que jo voldria». Unes paraules que han conclòs amb una forta abraçada i reconèixer que ha arribat el moment de tancar aquest 'capítol' per sempre.

També et pot interessar...