La desconeguda història d'amor de la catalana Núria Marín amb un guionista de televisió

JuanLu De Paolis va ser guionista del programa 'Una Alta Cosa' (TV3) amb Andreu Buenafuente, entre altres

La presentadora catalana Núria Marín cada vegada pren més protagonisme. Primer va començar com a presentadora del programa 'CazaMariposas' i des de llavors la seva popularitat va en augment. De fet, la catalana ja ha passat per programes com 'Sálvame' i ara també s'encarrega de les edicions del diumenge i el dimecres al vespre de 'El tiempo del descuento'.

Està clar que Marín està passant per una bona època professional que, a més a més, té la sort de poder-la compaginar amb la personal.

Una relació que compleix la seva majoria d'edat

En aquest sentit, i tal com ella va publicar al febrer del 2018 al seu perfil d'Instagram, ja ha celebrat els 18 anys d'amor que comparteix amb la seva parella JuanLu De Paolis. Malgrat que l'amor de la catalana prefereix mantenir-se en l'anonimat, el cert és que és un home molt conegut en el món de la televisió que també compta amb una llarg currículum. De fet, ha estat director de continguts de 'Salvados' i guionista de l'agàneica 12 monos. També va ser guionista del programa 'Una Alta Cosa' (TV3) amb Andreu Buenafuente, i guionista i coordinador de guió de programes com 'Homozapping (Antena 3) o 'Fenómenos' (laSexta).

Més enllà de la seva faceta com a guionista de televisió, està clar que per a JuanLu la seva vida personal és molt important i que, per tant, celebrar la majoria d'edat de la seva relació amb la periodista va ser tot un esdeveniment. La mateixa Marín va escriure a Instagram: «Sopar d'aniversari amb el meu xicot, que no vol sortir a la foto ni que expliqui que fa 18 anys que estem junts. La nostra relació ja és major d'edat, pot beure alcohol o pot anar a la presó... Ai mare! Brindo per l'amor amb tots vosaltres!».

Una parella molt ben compenetrada

Així doncs, no queda més que desitjar-li molts anys d'amor i que la televisió no trenqui aquesta bonica història d'amor, tot i que ella mateixa va explicar en una entrevista a 'Diez Minutos' que s'entenen molt bé en aquest tema i que a ella li agraden els informatius i a ell el 'Deluxe'.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari