YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mónica Naranjo sobre 'La isla de las tentaciones': «Vaig passar por»

La presentadora explica que va viure la reacció de Cristofer amb angoixa: «Estava fora de si»

Mónica Naranjo, la presentadora del programa que ara mateix ho està petant, ha fet una connexió en directe a 'Sálvame' per parlar sobre 'La isla de las tentaciones'. La cantant, que és a Mèxic per motius de feina, ha respost preguntes sobre el boom del programa i la relació del moment: Christofer i Fani.

La presentadora ha confessat que es va enganxar al reality mentre es gravava i que, a la nit, anava a control per veure què passava amb els concursants. «La realitat supera la ficció», explica Mónica Naranjo, qui assegura que s'estava «tornant boja amb tot el que estava vivint».

«Vaig passar por perquè vaig veure al Christofer fora de si», explica la presentadora

A 'La isla de las tentaciones' encara li falten algunes emissions, de manera que la cantant no ha pogut saciar la curiositat dels espectadors i no ha desvelat cap detall. Tot i això ha explicat que la gravació del programa la va afectar personalment i que ho ha «passat molt malament perquè abans de les fogueres jo, amb el director, veia les imatges i hi ha imatges i imatges».

De fet, Mónica Naranjo deixa clar que va passar angoixa i por durant el programa, especialment durant la reacció de Christofer a la infidelitat de la seva parella. Aquest moment, que es va emetre dijous passat, ha revolucionat als espectadors i ha fet que les xarxes s'omplin de 'memes' sobre el crit «Estefania!». Als espectadors, la reacció els ha fet gràcia, però la presentadora explica que «vaig passar por perquè vaig veure a Christofer fora de si».

Presentant 'La isla de las tentaciones', Mónica Naranjo afirma que ha après a «no jutjar»

La cantant explica que ho va «viure de forma molt tràgica», sobretot perquè el noi «feia algun dia que estava malalt, no podia dormir, vam ser a prop seu per ajudar-lo». Mónica confessa que «quan vaig veure les imatges que ell havia de veure, ho vaig passar fatal. La seva reacció va ser molt dura, em van agafar ganes d'anar darrere seu i dir-li 'som aquí, no estàs sol'».

Decorat amb piscines, festes i beguda, 'La isla de las tentaciones' no sembla un programa gaire dur, però la presentadora, que l'ha viscut de prop, explica que «em va fer molta pena i vaig estar en tensió pel que podria haver passat». Tot i això creu que cap dels concursants, ni tan sols Fani o Andrea, ho ha fet amb malícia, «no he vist crueltat en cap concursant».

Mónica Naranjo considera que, amb el seu pas per 'La isla de las tentaciones', ha après a «no jutjar perquè no saps què hi ha en una parella». Afirma que ha estat una bona experiència i que «m'ha servit de mirall per veure què vull en una relació i què, no».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari