Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José, participant de 'la Isla de las Tentaciones'

Sorpresa a 'La isla de las tentaciones': Es filtra el costat més fosc de José

Alguns comentaris apunten al fet que podria no ser tan fidel a la seva parella com sembla

José i Adelina en una imatge promocional de 'La isla de las tentaciones'. Gener 2020
José sempre ha respectat a Adelina, però ara han sorit alguns rumors força contraris | Telecinco

El programa del moment segueix sent 'La isla de las tentaciones'. La popularitat del programa ha aconseguit arrasar en les xarxes socials, tant que molts usuaris juguen a ser 'paparazzis' per a conèixer la situació sentimental actual de tots els participants.

El programa es va gravar fa 6 mesos, i per això, cal destacar que tots els participants ja es troben a Espanya continuant amb les seves respectives vides. Aquests darrers dies, molts han estat els rumors i les fotografies que s'han filtrat, especialment de la parella formada per Fani i Cristofer. Lluny del que es podria imaginar, diverses fotografies han mostrat que aquesta parella segueix junta avui dia.

També se saben bastants  detalls sobre la parella formada per Álex i Fiama,  que en l'últim programa van estar a punt d'abandonar. I és que, gairebé amb total seguretat, la parella no seguiria junta. L'extronista, tot i haver estat enxampat amb una 'temptadora' fora del programa, s'especula que estaria començant una relació amb una jove futbolista del Torrelodones.

Existeixen certs dubtes sobre la situació sentimental de José i Adelina. El noi està sent un dels participants més estimats per l'audiència, ja que el seu caràcter, la seva paciència i la seva lleialtat  estan agradant molt. A priori, José és el noi més sensible de l'illa i de moment el que més està respectant a la seva parella.

José en el punt de mira de l'audiència

En aquest programa, però, res és el que sembla ser. El compte d'Instagram de la revista 'Semana' ha publicat unes fotos de José, comentant que és un dels participants més buscat en les xarxes. La sorpresa, ha aparegut als comentaris de la publicació, un dels usuaris assegura que li agrada molt sortir de festa i que, precisament, no és molt fidel a la seva parella: Aquest noi és molt assidu i conegut en les discoteques de Madrid i fidel a la seva parella no sembla ser... Li agraden bastant les dones», comentava.

De fet, després d'indagar una mica en les xarxes socials, és possible que José i Adelina no segueixin la seva relació, ja que cap dels dos puja fotos junts. És possible que això sigui per ordre expressa del programa, però tot indica al fet que la parella podria haver tallat la seva relació.

José i Adelina són l'única parella anònima del programa, però tots dos són molt coneguts en els seus respectius sectors. José, Guàrdia Civil de professió, acostuma a participar en tertúlies de ràdio a 'Intereconomía', i en una ocasió, fins i tot va fer d'extra en la sèrie d'èxit 'La que se avecina'.

També et pot interessar...