Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Merlí amb Carlos Cuevas

Carlos Cuevas, sobre 'Merlí: Sapere Aude': «Esperava que es parlés dels nus, però em sembla un debat molt lleig»

L’actor català analitza la repercussió de l’'spin off' de 'Merlí' i avança detalls de la sèrie

L’actor català Carlos Cuevas, comentava en una entrevista la repercussió que ha tingut l’'spin off'  amb el que es recupera la història del professor de filosofia, 'Merlí'. Davant de moltes  bones crítiques, destaca l’acceptació del públic: «Ha estat molt bé. Molt millor del que ens esperàvem. Molta gent l’ha vist, ens ho han dit i es nota, i les recepcions són meravelloses, les crítiques són bones».

Tot i això, comenta que ha estat tot un repte haver de tornar a fer una sèrie com 'Merlí'  quan va acabar bé, i a més, tenia la brillant interpretació de l’actor Francesc Curella. L’actor creu que  l’univers Merlí s’ha pogut mantenir intacte, que creix en maduresa, destacant el canvi que fa el protagonista de la sèrie, Pol Rubio.

L’arribada de la segona temporada

Cuevas confessa que sap molt bé de què va la segona temporada de la sèrie de Movistar, però que no poden dir detalls: «Sabem què passarà i tenim alguna informació per part d’Hèctor  —el creador—. Ell està escrivint però encara no hem llegit res». Per tant, encara es trigarà a saber com avançarà la història del filòsof.

D’altra banda, s’anomena la possibilitat que pugui existir una tercera temporada, una suposició que l’actor assegura que no pot confirmar, ja que no en sap res i és una decisió que depèn del creador, Hèctor Lozano. Tot i això defensa:  «Jo vull que tingui tantes temporades com necessiti el recorregut emocional del personatge.  Si amb dues és suficient, no en vull tres, però no vull que s’acabi molt prompte ni que s’allargui el temps innecessari».

Repercussió 'on-line'

L’actor també comenta què en pensa de la repercussió 'on-line', els 'memes' a Twitter o els comentaris a Internet  i és en aquest àmbit que fa una gran crítica: «Esperava que es parlés dels nus, però em sembla un debat molt lleig». Pensa que la sèrie parla de moltes altres coses més importants de les quals es poden fer millors debats abans que parlar dels nus que apareixen.

L’entrevistador intenta treure la part més positiva dels comentaris a Internet i les bromes que s’han fet, però l’actor destaca que pot haver-hi comentaris graciosos i d’altres que no ho són tant. És per aquest motiu que crítica la sexualització que s’ha fet d’ell a les xarxes socials i creu que cal destacar molt més la filosofia que s’ensenya a la sèrie.

També et pot interessar...