Jordi Évole en ple atac de Cataplexia a 'El Hormiguero'

Jordi Évole pateix un atac de cataplexia en ple directe a 'El Hormiguero'

El periodista es troba promocionant el seu nou programa, 'Lo de Évole', que s'estrena diumenge a La Sexta

Jordi Évole es troba d'enhorabona. El presentador català està a punt d'estrenar el seu nou projecte televisiu, 'Lo de Évole' i com moltes estrelles d'Atresmedia, va voler explicar com serà el programa a 'El Hormiguero'. Durant l'entrevista, ell i Pablo Motos van tenir temps d'explicar d'anècdotes com per exemple quan tots havien comès un petit furt.   

Évole va comentar que el van atrapar robant una banda sonorosa a l'FNAC i que es va lliurar perquè «els vaig dir que era un treball per a la universitat». Després Motos, deia que ell havia robat una revista acompanyat d'un amic que «es deia Justícia». Llavors, el periodista va cridar «Justícia, justament!» i li va agafar un gran atac de riure. En aquell moment, va provocar l'ensurt en ple directe:  «A veure si et desmaies, poca broma», deia Motos mentre Jordi Évole posava el cap a la taula. «Sí, sí m'ha donat una mica», contestava Évole, «és la cataplexia», sentenciava.  

Polèmica comuna per la tria dels seus entrevistats

I es que el periodista va recordar les experiències viscudes d'ençà que va confessar que pateix aquesta malaltia que li pot «provocar un desmai després d'un atac de riure». Confirmava que la medicació ha reduït bastant els efectes però admetia que la gent no deixa de preguntar als seus pares sobre la mateixa: «Com està el teu fill? Està bastant malament, no? El teu fill està a punt de morir-se».  

Tots dos presentadors també van tenir espai de compartir com han viscut diverses polèmiques sobre algunes de les seves últimes entrevistes. Motos afirmava, referint-se a la conversa amb Abascal, que la gent creu «per entrevistar algú ja penso igual que ell». Évole, que ha entrevistat Junqueras pel seu primer programa, deia que és impossible no empatitzar amb «algú que t'ha donat part del seu temps» 

També et pot interessar...