Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La reina Letícia a la Zarzuela (14-01-2020)

La presentadora catalana que s'ha convertit en íntima amiga de Letícia

Es tracta de la presentadora Elsa Anka

Elsa Anka en una foto d'arxiu
Elsa Anka és molt amiga de la germana de la reina Letícia | Instagram

Els reis d'Espanya, que sempre intenten mantenir la seva privacitat, optant per establir mesures perquè es revelin les menys dades possibles, ho extremen fins al punt de ser realment 'selectius' amb les persones que formen part del seu entorn. Així eviten situacions concretes. Una de les més sonades va ser la que va viure la monarca recentment en ser 'compiyogui' de Javier López Madrid, condemnat per un delicte de corrupció.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Ara bé, segons publica 'Vanitatis' la reina Letícia podria tenir una nova amiga o, almenys, algú nou en el seu entorn. Es tracta d'una presentadora catalana molt coneguda que ha aconseguit fer-se un lloc a l'alta esfera per ser amiga de la germana de la reina, Telma Ortiz.  Es tracta d'Elsa Anka, coneguda per haver treballat en programes com ara 'El gran juego de la oca', 'La isla de los famosos' o 'Cazamariposas'.

La presentadora i Telma van fer-se molt amigues durant el temps que Ortiz va estar vivint a Barcelona, ja que  anaven juntes a classe de ioga. És més, tal és el vincle que les uneix que la presentadora no va dubtar a tenir com a acompanyants a la germana de la reina i a la seva parella, Robert Gavin Bonnar,  a la festa posterior als Goya que van organitzar Orson Salazar i Melania Pa.

Una amistat no gaire ben vista

Aquesta relació, que ha provocat que la presentadora estigui en l'entorn de la reina Letícia, i, paral·lelament, que Telma, malgrat haver emprès fa temps una batalla judicial amb els mitjans per a allunyar-se d'ells, ara s'animi a acudir a festes de famosos, no agrada gens a la Casa Reial, de manera que  podrien prendre mesures al respecte.

També et pot interessar...