La seu principal de Mediaset de nit, molt il·luminada el 29 de gener de 2020

Mediaset cancel·la un dels seus programes estrella amb presentadors catalans

El grup anul·la també 'El bribón' per estrenar un nou format

Mediaset ha pres una decisió amb un dels seus programes estrella: ha cancel·lat el 'Cazamariposas' de Divinity que presenta la catalana Núria Marín acompanyada d'un altre català, el jove Nando Escribano.

Després de set anys en antena, es posa fi al format, que es produeix i emet des de Barcelona, deixant un buit en molts seguidors de la premsa rosa que a poc a poc s'ha guanyat l'espai, un complement perfecte de 'Sálvame' on tenien lloc personatges que no tenien cabuda al gegant del cor de Telecinco.

Així, Mediaset perd un programa considerat gairebé el germà petit de 'Sálvame', caracteritzat per haver format un equip molt unit i ben avingut, que ha treballat colze a colze des de l'estrena, compartint moments també amb col·laboradors temporals com Pelopony, Laura Fa, María Lapiedra o Enric Bayón, entre altres.

Nou programa a la vista

El grup, però, té plans per a la catalana Núria Marín. La periodista s'ha guanyat la confiança de Mediaset, que la posa ara al capdavant d'un nou projecte. La novetat  s'emetrà per Cuatro i Dinivity diàriament, ocupant el buit que deixarà 'El bribón', concurs que no ha assolit les expectatives i deixarà d'emetre's.

De moment, podem avançar que el nou programa serà un espai contenidor nou que aglutinarà tots els formats del grup  audiovisual. El futur de Nando Escribano i la resta de companys de Núria Marín, de moment, és un misteri.

També et pot interessar...