El periodista Jordi Évole durant la presentació del documental 'Astral'

Sorprenent semblança d'Évole amb el patriarca armeni de Turquia

Sahak Maşalyan duu unes ulleres semblants a les d'Évole, així com el mateix estil de barba

Hi ha cert misteri envers el futur professional de Jordi Évole. Des que va deixar 'Salvados', a la Sexta, i va elaborar un documental per a Telemundo sobre Donald Trump, el català no ha acabat de formalitzar la seva nova etapa laboral. Així i tot, sí que a poc a poc van donant senyals que d'alguna cosa nova s'està gestant sota el nom de 'Lo de Évole'.

Precisament ha estat en una de les recents publicacions al Twitter del futur nou programa del periodista català, la qual ha generat un bon toc d'humor a les xarxes. Es tracta d'una imatge del patriarca armeni de Turquia, Sahak Maşalyan, amb el president de Turquia, Recep Tayyip Erdoğan. 

La seva evident semblança amb el patriarca armeni

Fins aquí tot normal, el toc d'humor arriba quan des del programa escriuen citant a Évole que: «Quan acabis la reunió amb Erdogan, passa't per la redacció». I és que Évole guarda una evident semblança amb el patriarca ortodox  i ell mateix ha volgut seguir la broma responent: «Faig dues misses i tres confessions i vinc... L'alçacoll me'l va regalar el papa». Tal com es pot veure a la imatge, Sahak Maşalyan duu unes ulleres semblants a les d'Évole, així com el mateix estil de barba.

De ben segur que han estat moltes les persones que han aconseguit somriure gràcies a aquesta broma que s'ha convertit en una de les semblances més raonables dels darrers temps. Mentrestant, els seguidors i fans del periodista hauran de seguir esperant per saber quan començarà el nou programa d'Évole, que tot i que seguirà en el mateix canal, encara es desconeix quan i com.

També et poden interessar...