Jordi Évole estrena un documental sobre Donald Trump a Telemundo

Intentarà donar totes les claus, des de diferents perspectives, per entendre què és el que passa amb aquest conflicte

Eren molts els quals esperaven senyals periodístiques de Jordi Évole. Després de deixar el seu mític programa de 'Salvados' a la Sexta, el català ha estat uns mesos desaparegut. Ara, ha tornat a donar la cara amb un documental que, de ben segur, donarà molt a parlar. 

Évole ha sorprès amb un documental sobre Donald Trump per a Telemundo i, en el qual, analitza la situació que viu la comunitat llatina que viu als Estats Units o en altres països pròxims com Mèxic. Per a intentar comprendre en la mesura del possible la situació que s'està vivint des que Trump arribés al poder nord-americà, Évole s'ha servit de l'ajuda de personatges com els periodistes José Díaz-Balart i Jorge Ramos, així com el candidat demòcrata Bernie Sanders, l'actriu Kate del Castillo i el xef espanyol José Andrés.

Ha visitat ciutats com El Paso, Miami, Ciudad Juárez, Tucson o Washington

Tanmateix, el periodista ha visitat ciutats com El Paso, Miami, Ciudad Juárez, Tucson o Washington. El documental que dur el nom de 'Mr Trump, disculpi les molèsties', intentarà donar totes les claus, des de diferents perspectives, per entendre què és el que passa amb aquest conflicte, quin paper pren cadascuna de les parts i com viu des de la zona zero, des de l'arrel del problema.

Tot i aquest l'elaboració d'aquest documental per a Telemundo, el català encara no ha trencat la seva relació professional amb la Sexta i s'espera que a principis del 2020 doni la llum el nou projecte que han preparat de forma conjunta.  El llistó d'Évole està molt alt, ja que cal recordar que en la darrera etapa de 'Salvados' va aconseguir entrevistar cara a cara a Nicolás Maduro i al mateix Papa Francesc.

També et poden interessar...

  • Trump mostra un mapa manipulat per justificar el pas del Dorian per Alabama
  • Jordi Évole s’acomiada de ‘Salvados’ amb els veïns del seu barri a Cornellà