La parella de Fernando Alonso encén els rumors sobre un possible embaràs

La model italiana es va encarregar de desmentir la informació a través del seu perfil d'Instagram

La model Linda Morselli, parella del pilot asturià Fernando Alonso, ha despertat en els darrers dies uns dubtes sobre el seu estat de salut. Morselli va aparèixer a la Fashion Week de Milan acompanyada de la dissenyadora Genny i la sorpresa va arribar quan tots els presents es van adonar d'una incipient panxa.

 

Només en veure aquest aspecte destacat de la model, els rumors van començar a créixer per moments i es va arribar a plantejar seriosament que la model italiana estigués embarassada. Va ser tal la polèmica que es va encendre envers la seva presència a la Fashion Week de Milà que, ella mateixa, es va encarregar de resoldre tots els dubtes a través del seu perfil d'Instagram.

 

 

Va negar que estigui embarassada

En aquest sentit, Morselli va negar que estigui embarassada, així com que s'hagués begut una cervesa o hagués menjat coliflor abans de l'esdeveniment. Seguint amb aquesta línia humorística, la model va assegurar que el seu aspecte era el resultat d'haver-se canviat ràpidament al cotxe. Així doncs, de moment, Fernando Alonso i la italiana no seran pares, tot i que ja porten més de dos anys de sòlida relació.

 

De fet, més enllà de compartir el seu amor, també comparteixen negoci gràcies a la marca de roba anomenada Kimoa. Instagram és una mostra de l'amor que es tenen i que, malgrat les plenes agendes que tenen cadascú per la seva banda, han aconseguit trobar l'harmonia perfecta per a estimar-se més enllà de distàncies, compromisos i focus mediàtics.

 

També et poden interessar...