Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores a 'GH VIP 7'

Antonio David Flores s'emociona en recordar a Rocío Jurado a 'GH VIP'

L'ex de Rocío Carrasco ha explicat com recorden els seus fills a la seva àvia

Antonio David Flores a 'GH VIP 7'
Antonio David no ha pogut evitar emocionar-se en parlar de la seva exsogra | Telecinco

 

No hi ha dubte que Antonio David Flores s'està obrint en canal a la casa de 'GH VIP 7'.  Després de sorprendre tothom amb la representació de la seva vida, ara l'ex de Rocío Carrasco segueix emocionant als espectadors amb el relat de la vida experiència familiar.

El nom de Rocío Jurado, la seva exsogra, ha arribat amb emoció a la casa de Guadalix de la Sierra i, el seu record, ha fet emocionar irremeiablement al que un dia fou el seu gendre. Concretament, Antonio David ha recordat a la cantant al costat del Maestro Joao i Alba Carrillo. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Les confessions dels seus fills

Visiblement emocionat, el concursant ha confessat que els seus dos fills recorden vivament a la seva àvia i que, de fet, ambdós tenen una gran fotografia d'ella a les seves habitacions. Concretament el nen, David, li ha dit en més d'una ocasió al seu pare que:  «Si la meva àvia estigués viva, parlaria amb ella, m'ensenyaria...». 

El mateix passa amb Rocío, la seva néta, a la qual, «estimava, era el seu regal, la seva primera néta». En aquest sentit, Antonio David va arribar recordar unes paraules que la seva llavors sogra li va dir i que, de ben segur, que no podrà oblidar mai. «T'he d'estimar tota la vida perquè li has donat a la meva néta el cognom de la meva millor amiga, del que jo estimo més en el món», referint-se a Lola Flores.

Antonio David Flores a 'GH VIP 7'
Antonio David s'ha confessat amb el Maestro Joao | Telecinco

 

En aquest punt, Antonio David no va poder contenir les llàgrimes i es va deixar anar davant de dos companys que han pogut evidenciar els records inesborrables que guarda el concursant en la seva ment, però, sobretot, en el seu cor.

També et poden interessar...