Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Melani García representarà Espanya al concurs

Melani García interpretarà la cançó 'Marte' a Eurovisió Junior

La cançó ha estat composta i produïda per Pablo Mora, amb Manu Chaud

Melani García serà la representant espanyola a la XVII edició d'Eurovisió Junior i ho farà amb el tema 'Marte'. La cançó, composta i produïda per Pablo Mora amb Manu Chaud, i amb la col·laboració de la mateixa nena, és un cant a la sostenibilitat i la conscienciació humana sobre el problema global del canvi climàtic.

Concretament, Melani donarà veu al mar i demanarà a totes les persones que prenguin consciència sobre l'impacte que poden tenir les seves accions i que, un simple tros de plàstic a l'oceà, pot suposar una arma per a la biodiversitat marina.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Barreja el pop amb la lírica

Tanmateix, l'exconcursant de 'La Voz' canta amb la seva veu i barreja el pop amb la lírica, barreja explosiva que serveix de missatger perfecte per arribar al cor dels oients. Està clar que l'elecció del tema està a l'ordre del dia, ja que justament aquesta setmana està tenint lloc a Nova York la Cimera Climàtica convocada per l'ONU, fet que farà que les persones empatitzin encara més envers aquest problema que ens afecta a tots.

En relació al compositor i productor, cal destacar que  Pablo Mora ha estat vocalista del grup 'Lagarto Amarillo', entre el 2005 i el 2019  i ha estat l'autor d'èxits per artistes del país i internacionals. Per la seva banda, Manu Chaud és considerat com un dels millors productors del món, fet que, de ben segur, ajudarà a la petita Melani a triomfar en la pròxima edició d'Eurovisió Junior.

També et poden interessar...