Elena Tablada a la desfilada de la firma Tette by Odette

Elena Tablada ja sap el nom que posarà a la seva filla

La dissenyadora espera la seva segona filla, i assegura que el seu nom «sorprendrà»

Elena Tablada es troba radiant esperant l’arribada de la seva segona filla, fruit de la seva relació amb Javier Hungría, que naixerà la pròxima primavera. Elena està en el seu tercer trimestre de gestació i no para de presumir de panxa cada cop que comparteix una imatge a les xarxes socials o en qualsevol dels esdeveniments públics en què sol assistir.

Elena Tablada ja sap com es dirà la nena

L’ex de Bisbal està pletòrica, i així ho va demostrar en la seva última aparició pública amb motiu de la desfilada de la firma Tette by Odette, que es va organitzar dins de la Madrid Fashion Week. Tan contenta estava la dissenyadora, que va revelar que ja tenen el nom per a la petita, encara que prefereixen guardar-lo en secret per ara, deixant anar només, que el seu nom «sorprendrà», ja que és probable que no segueixi la tradició familiar de jugar amb les lletres de la paraula Elena.

  

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

gLRowing #babyonboard

Una publicación compartida de Hell Elena Tablada (@hellentablada) el

 

Cal recordar que a la família Tablada existeix  una obsessió pel nom d’Elena, que ostenten la dissenyadora, la seva mare i la seva àvia. La germana de l’ex de Bisbal, a qui no li podien posar el mateix nom que a la seva germana, va rebre el nom de Naele, que és Elena a la inversa.

A més a més, la mateixa Tablada va escollir per a la seva primera filla el nom d'‘Ella’, que recorda bastant a Elena, així que no sabem fins a quin punt podran seguir estirant més el xiclet o decidiran fer un canvi radical en l’elecció del pròxim nom de nena de la família.

També et pot interessar...