Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El problema de salut d'una persona propera de Pilar Rubio que la té preocupada

Es tracta de la seva excunyada, Vania Millán

Quan René Ramos, germà de Sergio Ramos, i la model Vania Millán van decidir tallar la relació després dos anys de matrimoni,  ella va decidir allunyar-se del seu entorn. Tot i això, passat el temps i quan els dos van aconseguir refer la seva vida, va reprendre el contacte amb tots, sobretot amb la seva excunyada Pilar Rubio, amb qui comparteix una bonica amistat.

Ara, la col·laboradora de 'El Hormiguero', estaria sent un pilar fonamental en els mals moments que està passant Vania. Durant l'estrena del musical 'Flashdance', la qui va ser 'Miss España' l'any 2002, ha volgut felicitar a la seva exparella després que s'hagi fet pública la notícia que espera un fill amb la cantant Lorena Gómez.

No pot quedar-se embarassada

Ha sigut en aquest moment quan Vania s'ha sincerat i ha dit que René estarà molt content per ser pare: «Sé que és una cosa que sempre havia volgut... Per fi ho té». A més, ha volgut reconèixer que durant el seu matrimoni  van intentar moltes vegades que ella es quedés embarassada però  que va ser impossible: «És una cosa que tant ell com jo volíem, i que jo continuo volent. De fet, això demostra que la que sembla que té problemes sóc jo...  Però, no perdo l'esperança».

La model ha explicat que «és molt frustrant quan una dona vol ser mare i es troba amb el 'no' de la naturalesa». Malgrat això no perd l'esperança i assegura que, juntament amb la seva parella actual, el metge Julián Bayón Díaz, s'ha de «seguir tenint fe i trobarem la solució».

 

També et pot interessar...