Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Molts ciutadans han arremès a Twitter contra el cantant madrileny

Bertín Osborne celebra l'aniversari del seu fill Kike amb la seva dona, Fabiola

Quan el jove, d'ara 13 anys, va néixer, va canviar per complet la vida del presentador

Bertín ha celebrat amb la seva dona l'aniversari del seu fill
Bertín ha celebrat amb la seva dona l'aniversari del seu fill | Catalunya Diari

Bertín Osborne, l'excantant de ranxeres, ara presentador estrella, és una de les persones més estimades i admirades d'Espanya. Avui és un dia de celebració per a Osborne; un dels més importants de l'any, ja que  el seu fill Kike compleix 13 anys. Sembla que va ser ahir quan Kike va arribar al món i va transformar per complet la vida de Bertín Osborne i de la seva dona, Fabiola Martínez. Una transformació que, segons ells,  ha estat per a millor.

Bertín i Fabiola, uns pares exemplars

A primera hora del matí, Fabiola ha compartit una publicació al seu compte Instagram recordant el dia en què va néixer amb una tendra imatge de Kike en braços de Bertín. «Des d'aquesta foto han passat ja 13 anys, d'aprenentatge, fortalesa i superació». Tant Bertín com Fabiola han parlat sempre meravelles del seu fill, assegurant que els ha canviat la vida per a bé malgrat la duresa de la seva malaltia i dels moments crítics pels quals periòdicament passa.

No obstant això, mai s'han rendit ni s'ho han plantejat; han treballat fins i tot des de la Fundació Bertín Osborne dedicada a assessorar pares i mares amb fills que pateixen lesió cerebral. Malgrat totes les dificultats, els seus pares sempre expliquen que Kike és feliç i que la seva lluita diària és per a aconseguir que continuï sent-ho. Segur que avui és un dia molt emotiu per a tota la família.

També et pot interessar...