Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Letícia en un acte públic

Topada de la dona de Pedro Sánchez amb l'estilisme de Letícia

Begoña Gómez imita el 'look' de la reina durant la desfilada Mercedes-Benz Fashion Week

A poc a poc, Begoña Gómez, l’esposa del president espanyol Pedro Sánchez, va prenent notorietat pel que fa a les aparicions públiques, però fora dels actes institucionals també. Begoña va assistir a la Passarel·la Cibeles de la Mercedes Benz Fashion Week a Madrid, tot i que no s’havia confirmat la seva presència a l’acte.

Vestia un disseny d’Hannibal Laguna, un dels dissenyadors de capçalera. És tan estreta la seva relació, que va gaudir de la desfilada amb la companyia de la mare del dissenyador. I és evident que la seva presència no va deixar a ningú indiferent.

La dona amb més estil

Va escollir una brusa vermella amb estampats florals acompanyada d’una faldilla tub de color negre i, si fem memòria, ja hem vist abans aquesta brusa: és  la mateixa  que lluïa pel debat d’investidura del seu marit. Aquesta elecció ens crida l’atenció si pensem que està completament  inspirada en els estilismes que acostuma a portar la reina Letícia, a qui es considera una de les precursores a les faldilles llapis, una moda a la qual més tard es va afegir Kate Middleton.

Tot i que va ser Letícia la primera a posar-se-la per bandera i convertir aquesta peça de roba en  imprescindible en el seu armari, Begoña arriba forta i decidida a passar-la pel davant per tal de ser  primera dama  del 'look'. La dona més representativa d’Espanya vol ser-ho amb estil i per això compta amb els dissenys de Laguna, que la poden ajudar a destronar la reina.

També et pot interessar...