Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els actors Alejandro Tous i Ruth Núñez durant la promoció de 'Yo soy Bea' a Madrid el 30 de novembre de 2006

El nou look de 'Yo soy Bea' que ha deixat tothom impactat

Ruth Núñez s'ha rapat

Els actors Alejandro Tous i Ruth Núñez durant la promoció de 'Yo soy Bea' a Madrid el 30 de novembre de 2006
Ruth Núñez encarnava el paper de secretària poc agraciada del director d'una revista de moda | GTRES

L'últim 'look' de Ruth Núñez, la famosa protagonista de 'Yo soy Bea'  de Telecinco, no ha deixat ningú indiferent. Després que l'actriu enganxés a milers d'espectadors amb la seva metamorfosi de secretària poc agraciada del director d'una revista de moda a parella, i ben guapa, d'aquest, sorprèn ara amb un impactant estilisme: s'ha rapat.

Ruth Núñez s'ha arriscat i ha optat per desfer-se de la seva cabellera, un canvi d'imatge que ningú s'esperava i que ha deixat tothom bocabadat. S'ha pogut veure l'actriu passejant per Madrid i agafant el metro, al mateix temps que acaparant mirades sorpreses pel gran canvi, que la reconeixien alhora que no podien creure's el nou 'look'. Hi ha qui ha pogut captar-ne imatges, que '20 minutos' ha publicat en exclusiva.

Ruth Núñez, l'actriu de 'Yo soy Bea', rapada el gener de 2020
L'impactant nou 'look' de l'actriu ha deixat tothom bocabadat | 20 MINUTOS

Cap exigència de guió

La nova imatge de Ruth Núñez ha generat tal rebombori que, després d'haver circulat com un llamp per les xarxes socials, l'agència de representació de l'actriu ha volgut aclarir que el nou 'look' no respon a cap exigència de guió ni l'ha fet per motius professionals. «Ruth s'ha tallat el cabell perquè li venia bé», han apuntat, traient així de dubtes els més curiosos.

També et pot interessar...