Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Imanol Arias, tocat: La dada que destrossaria 'Cuéntame' i TVE

La sèrie és incapaç de fer ombra a 'La isla de las tentaciones'

El nou programa de Mediaset, 'La Isla de las Tentaciones', acaba de marcar un nou rècord d'audiència a Telecinco. El format, presentat per Mónica Naranjo, ha acollit aquest dijous la xifra de 3.156.000 d'espectadors, una dada espectacular que l'allunya cada vegada més dels seus rivals com 'Cuéntame', el competidor més afectat.

Èxit inesperat de 'La isla de las tentaciones'

La nit dels dijous està sent un èxit pel programa a Telecinco, que també està donant uns  excel·lents resultats els dimarts a la nit a la Cuatro. Es podria dir que ara per ara la supremacia del programa és tan absoluta que està escombrant els seus competidors.

El principal rival de 'La Isla de las Tentaciones' és 'Cuéntame', però la longeva sèrie de TVE no és capaç d'acostar-se a les xifres que es manegen a Telecinco. Mantenir una sèrie durant tants anys és un repte pràcticament impossible últimament, però 'Cuéntame' ho està aconseguint amb bons resultats  d'audiència, comparant-los amb la resta de programes de la cadena.

La nit passada, la mítica sèrie va aconseguir un 15,2% de share i 2.219.000 d'espectadors. Unes dades que semblen molt bones a simple vista, però que s'han vist superades. Tot i que a priori no tenia molt futur, el programa de Telecinco ha destrossat les expectatives de la sèrie de la família Alcántara.

L'actor Imanol Arias en una roda de premsa el 9 de gener de 2020
'Cuéntame' s'allunya molt de les dades d'audiència que genera el seu competidor | Catalunya Diari

 

TVE pretenia liderar la nit

L'èxit de 'la Isla' ha arribat de forma inesperada. Ningú s'esperava que tingués aquest brutal acolliment, ni tan sols TVE que va decidir emetre els nous capítols de 'Cuéntame' els dijous, amb l'objectiu clar de ser líder.

Tot i això, 'La isla de las tentaciones' es troba en la recta final, tota una bona notícia per la sèrie protagonitzada per Imanol Arias i Ana Duato. Encara que està previst que en finalitzar aquest nou 'reality' comenci 'Supervivientes', un altre mal de cap per TVE i la resta d'emissores.

També et pot interessar...