Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Miquel Montoro com a convidat de 'La Resistencia'

Miquel Montoro dona el seu particular remei pel coronavirus a Broncano

El nen mallorquí, viral pel seu vídeo «Òstia pilotes», va protagonitzar una de les millors entrevistes de 'La Resistencia'
Miquel Montoro com a convidat de 'La Resistencia'
Miquel Montoro ha protagonitzat una de les entrevistes més esperades de 'La Resistencia' | Movistar+

És un dels personatges virals del moment i, davant la insistència de David Broncano per entrevistar-lo, era obvi que  Miguel Montoro no trigaria gaire en passar a  'La Resistencia'. El nen mallorquí, conegut pel ja famós vídeo «Òstia pilotes», visitava el programa estrella de Movistar + i demostrava que la seva gràcia i espontaneïtat va molt més enllà d'una simple frase. 

Parlant per sobre un altre dels moments que el van fer famós, l'explicació dels beneficis de menjar «ses taronges», donava una possible solució que podria ser clau per la crisi de coronavirus. «No sóc científic però porto a algú que té el coronavirus a casa meva, i en un parell de dies de donar-li el meu menjar, es cura». 

La seva naturalitat i 'humor rural' va deixar grans moments

Broncano mostrava la seva admiració pels vídeos sobre vida al camp que l'han convertit en un dels personatges més reconeguts de Youtube. Entre altres coses, el presentador destacava l'habilitat amb el tractor de Miquel que ell considerava normal, ja que  «des dels 3 anys estic a sobre d'un tractor». I és que Miquel recordava quina era la seva particular cançó de bressol: «Jo amb el soroll del tractor m'adormia». 

Entrevistador i convidat també protagonitzaven grans moments d'humor gràcies al regal que Miquel li va fer a Broncano: una llonganissa. Després d'explicar-li com la fan, Broncano preguntava si es podia tastar i el nen li contestava: «Si hi ha pa...» 

També et pot interessar...