Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Berto Romero i Andreu Buenafuente

Berto i Buenafuente deixen sense paraules una dona que s'enriu d'ells per ser catalans

Ha sigut durant la secció de Berto a 'Late Motiv'

Una de les seccions més divertides que hi ha actualment a programes de televisió és la que protagonitza Berto Romero al 'Late Motiv' d'Andreu Buenafuente. En ella, els espectadors deixen preguntes i dubtes que tinguin sobre la vida en un contestador i els dos protagonistes les van responent de la millor manera que saben.

«Al ser... catalans...»

La veritat és que és increïble l'enginy que tenen algunes persones però les respostes de Berto no es queden curtes. El còmic no es talla un pèl i quan hi ha algú que es passa de graciós contesta sense pensar-s'ho dues vegades. Un cas d'aquests el vam poder veure l'últim programa quan una dona va preguntar amb segones intencions: «Volia preguntar-vos que al ser... catalans... jaja... si somieu en català o en castellà... Com va això?».

Al principi, Buenafuente, que no havia entès per on anava la dona ha dit que ell «crec que somio en català». Berto, en canvi, ha demanat que «aïllin del missatge aquesta frase que crec que resumeix que sent molta gent, i que ens pot ajudar a partir d'ara a justificar molt el nostre comportament». A partir d'aquí ha decidit escriure «coses horribles» per llegir-les i afegir aquestes tres paraules —al ser... catalans— al final i veure com queden.

El resultat ha sigut d'allò més graciós amb exemples com: «Aquesta tarda he desenterrat a la meva àvia i l'he vestit de pallasso només perquè m'avorria... al ser... catalans»  o «Em pica molt la gola perquè avui he estat vomitant un munt de boles de pèl i també perquè m'he menjat una caca que m'he trobat al carrer... al ser... catalans».

També et pot interessar...