Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concursants durant la primera gala de 'la Isla de las Tentaciones'

Primeres infidelitats a la 'La isla de las tentaciones': les noies es deixen portar

La primera ha estat Andrea, qui no ha dubtat en deixar-se portar amb Óscar

No és cap sorpresa dir que Andrea i Fani eren les que més avançades portaven les seves deslleialtats cap a Ismael i Christofer, les seves respectives parelles. Però lluny del que es preveia al principi, Andrea ha estat  la primera a caure. Petons, abraçades, confessions picants i uns moviments de mà sota els llençols eren el màxim que havíem pogut veure des de casa, però alhora, va ser suficient perquè Ismael desaprovés l'atreviment amb el temptador Óscar.

Els primers en caure a la temptació

Aquesta nit passada, però, Andrea i Óscar han fet història: han estat la primera 'parella' en consumar el seu amor a la casa de les noies. Una situació que no s'han pensat gens, s'han posat al mateix llit i s'han desfogat  sota els llençols amb una intensitat que ja agradaria a moltes centrals eòliques. Tot, mentre el seu nòvio, plorava en l'altra vila sense entendre encara les primeres reaccions d'Andrea i Óscar, sota els llençols. El que no s'espera és que el millor, encara ho ha de veure.

Després de l'acte, Andrea li ha confessat a la seva amiga Fiama que la trobada  havia estat «d'onze sobre deu» i que li encantaria repetir-lo cada nit. I per si no n'hi hagués prou, també li ha confessat que li va haver de demanar a Óscar que parés una mica el ritme perquè no li podia seguir la pista. Quina passió!

Segon 'affaire' de la nit, entre Fani i Rubén

Després de la foguera, semblava que  la desesperació de Christofer havia fet recapacitat a Fani, qui semblava que frenaria la seva relació amb Ruben per no seguir fent mal a la seva parella. Però finalment,  les intencions van quedar en això, en pures intencions.

Després de saber que la seva amiga Andrea havia avançat amb Óscar, Fani no ha volgut quedar-se enrere i ha mogut fitxa amb el seu temptador, Rubén. Sense dubtar-ho, la concursant amb el nom més viral  se n'ha anat a l'habitació amb Rubén i han passat a paraules majors sense cap mena de tabús, i sempre, gaudint al màxim del moment.

Per part seva, Christofer segueix sense avançar amb cap altra noia, guardant-li un respecte a Fani que sens dubte, no és correspost. Si tot segueix així, sembla que el programa ofereix camins molt diferents a ambdós concursants.

També et pot interessar...