Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sofia Suescun i Belén Esteban cara a cara en un enfrontament al Deluxe

Continua la guerra entre Belén Esteban i Sofia Suescun: Esbroncada als passadissos de Telecinco

Les dues col·laboradores estan enfrontades pels comentaris de l'extronista sobre Andrea Janeiro

Tot apuntava  que Sofia Suescun i Belén Esteban s'havien donat una treva, després del dur cara a cara a 'Sábado Deluxe', però sembla que no és així. L'extronista va iniciar les hostilitats parlant d'Andrea Janeiro i la 'princesa del poble' no va dubtar en defensar la seva filla.   

Tot i que al final del programa es van fer una abraçada, en senyal d'una teòrica reconciliació, unes paraules de Belén Esteban, en la seva visita a 'El tiempo del descuento', van tornar a fomentar la guerra. Belén estava entrevistant a Estela Grande i quan li volia fer una pregunta sobre Suescun, va cometre un error, no se sap si intencionat, dient-li: «Sofea». 

La resposta de l'actual col·laboradora de 'MYHYV' va arribar en forma d'una piulada on tornava a criticar durament la filla de Belén Esteban i Jesulín d'Ubrique. Encara que l'acabaria borrant, no va poder evitar que es fessin captures de la mateixa i que aquestes arribessin a Esteban. 

Tensió màxima als passadissos de Telecinco

Aquest nou focus de conflicte va acabar esclatant als passadissos de Telecinco. Totes dues van trobar-se després de sortir de gravar els seus respectius programes. Diversos testimonis asseguren que l'esbroncada va ser monumental i que «va haver-hi insults i Belén estava molt alterada». 

L'escàndol provocat pels crits va ser tal que molts dels treballadors de Mediaset van sortir als passadissos per veure que passava. La tensió va ser tan gran que per evitar que arribessin a les mans va ser necessari separar-les.

També et pot interessar...