Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bertín Osborne crea polèmica parlant de feminisme

«Rivera era insuportable amb Malú»: la confessió de Losantos a Bertín Osborne

Federico Jiménez Losantos era el protagonista, aquest divendres, del programa d'Osborne

Federico Jiménez Losantos y Bertín Osborne en una cocina
Federico Jiménez Losantos i Bertín Osborne han parlat força sobre política. | Telecinco

Sens dubte, Federico Jiménez Losantos és un dels periodistes radiofònics més polèmics, però alhora amb més seguidors a l'Estat espanyol. El locutor acostuma a ser excessivament cruel en els seus comentaris, per la qual cosa, no és d'estranyar que Bertín Osborne hagi decidit comptar amb ell per a una entrevista a 'Mi casa es la tuya', el programa que presenta a Telecinco.

Losantos, molt dur amb Albert Rivera

«Sempre has dit el que t'ha donat la gana?», li començava preguntant Osborne, a la qual cosa ell responia sense embuts: «Sí, és l'únic luxe que em puc permetre». Sens dubte, l'entrevista d'aquest divendres a la nit ve carregada de grans titulars, ja que el locutor no dubta a carregar contra una de les parelles d'actualitat en el panorama polític: la formada per Malú i Albert Rivera, ex líder de Ciutadans.

El locutor ha assegurat que Rivera  «aquest últim any era insuportable perquè pensava en Malú i no pensava en Espanya». No content amb això, Losantos afegia que Mariano Rajoy «ha estat la ruïna de la dreta espanyola. A Rajoy no el trobo a faltar, de fet, tot el contrari».

Visiblement enfadat, el periodista sentenciava que els polítics actuals «han destruït el règim constitucional, ara estem en un de nou». A més d'atacar Rivera i Rajoy, Losantos també donava la seva opinió sobre el líder actual del PP, Pablo Casado, de qui va assegurar que  li falta «caràcter 'criminal' per posar ordre i 'sembrar el terror' en el seu partit».

Federico Jiménez Losantos mirando a la persona que tiene enfrente
Losantos ha opinat sobre els diversos líders polítics espanyols. | Telecinco

Com és habitual en les seves intervencions, el locutor carregava també contra l'esquerra, assegurant que l'actual president del govern espanyol «viu en un perpetu estat de bruxisme» i que Pablo Iglesias és «un comunista que viu en l'odi del comunisme»