Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Bertín Osborne a l'enterrament de Elena Pastor (15-12-2015)

Bertín Osborne, destrossat en un dels dies més tristos de la seva vida

El cantant i presentador va recordar la seva exdona el dia del seu aniversari, 16 anys després de la seva defunció

Bertín Osborne s’ha enfrontat aquesta setmana a un repte anual que, per molt que passin els anys, no deixarà d’afectar-li. El passat 13 de gener feia anys la seva exparella, amb la que comparteix tres filles: Alejandra, Eugenia i Claudia. La dona havia de fer 67 anys a principis d'aquest 2020.

Tot i això, Sandra Domeqc va morir fa 16 anys a causa d’un càncer.  Es trobava separada del madrileny des de feia temps, però seguien mantenint una relació cordial i el cantant encara la recorda com si fos ahir.

La seva família encara la recorda

Va ser el passat 2004 quan Sandra perdia la vida després de lluita contra un agressiu càncer.  El presentador de ‘Mi casa es la tuya’ encara no ha superat la seva pèrdua, tot i haver-se casat de nou amb la seva actual parella, Fabiola Martínez.

 Tot i que Osborne no va publicar res durant el dur dia, sí que ho va fer la seva filla Eugenia, qui felicitava la seva mare tot i ja no ser-hi.  «FELICITATS MARE! Felicitats pel teu aniversari!» començava a través d’Instagram. «Felicitats per ser una mare carinyosa i respectuosa. Felicitats perquè sens dubte ets una dona tan especial que encara quan no hi ets segueixes estant present a la vida de tots els que et van conèixer.  I felicitats a mi, perquè et vaig tenir com a mare i exemple de vida».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estoy en la orilla Del Mar, una nave ante mi iza sus velas blancas a la brisa de la mañana y navega hacia el océano azul. Es fuerte y hermosa y me quedo mirándola hasta que a lo lejos solo se ve una pequeña nube blanca allí donde el mar y el cielo se confunden. . Entonces alguien dice: ¡ya se fue! ¿ a dónde fue? Ya no la veo, eso es todo. Sigue siendo tan grande su mástil, su quilla y su casco como cuando se fue de mi lado. Sigue siendo tan capaz de llevar su carga hasta su destino. . Su pequeñez está en mi, no en ella. Y justo cuando alguien dice ¡ya se fue! Hay otros ojos viéndola venir, y otras voces preparadas para gritar con alegría ¡Aquí viene! Y eso es morir. . ¡FELICIDADES MAMÁ! Felicidades por tu cumpleaños! Felicidades por ser una madre cariñosa y respetuosa. Felicidades porque sin duda eres una mujer tan especial que incluso cuando ya no estás sigues estando presente en la vida de todos los que te conocieron. Y felicidades a mi, porque te tuve como madre y como ejemplo en la vida.

Una publicación compartida de Eugenia Osborne (@eugenia_osborne) el

També et pot interessar...