Bertín Osborne

Bertín Osborne enfada als independentistes amb un desafortunat comentari

Bertín Osborne ha dinamitat les xarxes socials amb un desafortunat comentari adreçat a les dones i al sector independentista

Bertín Osborne segueix sent el convidat per excel·lència als platós de Telecinco. Ahir feia parada al plató de 'Sábado deluxe' i davant d'un planell de col·laboradors entregats al convidat i disposats a riure-li totes les gràcies, s'endinsaven de cop i volta en un tema que està portant cua. Els entrevistadors  li preguntaven per la situació de Catalunya i Espanya i ell es va voler referir als disturbis dels mesos passats a la ciutat comtal.

El cantant va posar d'exemple  l'agressió que va patir una dona que portava una bandera espanyola durant les manifestacions independentistes i aquí va ser quan el seu argumentari va arribar al punt més alt de la conversa.

Proposa més violència

Osborne va dir que estaria encantat de poder trobar-se amb el jove que va agredir a la dona portadora de la bandera espanyola. Seguidament va dir que  li agradaria poder tancar-se amb el jove durant un quart d'hora, donant a entendre que seria ell qui apliqués la llei per la seva banda.

El discurs del cantant no va acabar aquí i  va demanar que les associacions feministes que acostumen a criticar-lo també podrien haver exigit explicacions per l'agressió de la dona anteriorment citada.

També et pot interessar...