YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Makoke i Tony Spina sorprenen tothom amb una decisió inesperada

Posen punt final a una relació amb continus rumors de separació

Makoke i Toni Spina durant la seva relació caminant de la mà
Makoke i Tony Spina han viscut una relació breu però molt intensa | CatalunyaDiari

Segurament no ha sigut una decisió senzilla després de tots els esforços que han fet per estar junts, però Makoke i Tony Spina han trencat. Segons apunta la revista 'Lecturas', hauria estat la col·laboradora qui hauria sigut l'artífex d'aquesta separació, tot i que amb diferència de la qual va viure amb Kiko Matamoros l'estiu de 2018, aquesta és totalment amistosa.

I és que tot i que confessava fa uns mesos que «em vaig anar enganxant a Tony i ara, és una necessitat en la meva vida», sempre la flama de l'amor s'ha apagat, almenys per ella. El motiu per aquesta ruptura és que Tony ja no l'omple com abans i que Makoke té la necessitat d'estar sola i soltera com feia anys que no ho vivia. 

Adéu a una relació sempre qüestionada

S'acaba un romanç que per molt pocs dies no ha pogut celebrar el seu primer aniversari. La parella havia oficialitzat que estaven junts el passat 29 de desembre de 2018. Setmanes abans, la guspira s'havia encès entre ells mentre tots dos participaven a 'GH VIP'. 

Durant aquest any on han estat sortint junts, han hagut de lluitar contra tots aquells que recelaven d'una relació entre dues persones separades per 20 anys. Makoke, però, sempre demostrava la seva unió: «Sortim junts i sempre fem plans junts. Estem tan a gust que no vull que surti de la meva vida». 

Tot i això, potser aquest excés de temps plegats ha acabat afectant el que sentien un per l'altre. Makoke hauria confessat que necessita més espai, això sumat a les seves diferències sobre si formar una familia, l'hauria dut posar fi a la relació, però mantenint una bona amistat amb Tony.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari