Foto: L'espectacular canvi físic de Miriam Sánchez després de passar per quiròfan

Els seus seguidors han aplaudit el canvi físic de la col·laboradora

Miriam Sánchez durant una presentació
Miriam Sánchez ha compartit el seu canvi a les xarxes socials | GTRES

Mesos enrere Miriam Sánchez seia al plató de 'Sábado Deluxe' per explicar el perquè de la seva desaparició mediàtica i sobretot, per parlar del canvi físic que ha patit d'ençà que no surt a la televisió. Sánchez va explicar que un seguit de desenganys amorosos i les exigències d'una exparella, l'haurien portat a abandonar les estrictes dietes que seguia en els seus anys a la televisió i a guanyar alguns quilos, però que a l'hora aquests, li havien fet recuperar la felicitat de no ser esclava d'un físic de deu.

Ara Miriam estaria cercant tornar a treballar i a recuperar la seva posició en el panorama mediàtic i és per aquest motiu que ha decidit sotmetre's a un important tractament de cirurgia estètica que li hauria permès recuperar l'aspecte físic que tenia anys enrere. La col·laboradora no ha tingut problema en mostrar el seu cos en cap dels seus aspectes, inclús quan això ha implicat que multitud de persones la critiquessin. 

Espectacular evolució

Aquesta setmana Sánchez ha volgut compartir amb els seus seguidors de Twitter l'abans i el després del seu cos, un cop ha passat per les mans d'un important doctor que s'ha encarregat de realitzar-li aquests espectaculars retocs.

En aquest aspecte, la col·laboradora diu sentir-se molt contenta del canvi i assegura que ha recuperat la confiança i l'estima que es tenia a ella mateixa i que durant un temps, va perdre per culpa de les inseguretats que li havien produït les seves exparelles.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari