Ángel Garó, ingressat d’urgència per una apendicitis aguda

A causa del quadre clínic greu, l’humorista ha hagut de cancel·lar el seu espectacle ‘Tango mío’

Ángel Garó, ingressat d’urgència en un centre hospitalari. L’humorista ha hagut de cancel·lar el seu espectacle ‘Tango mío’, concretament el que estava programat per aquest 21 de desembre al Palau de Congressos de Granada (Andalusia), per una qüestió de salut.

Ángel Garó pateix una apendicitis aguda

Així ho han comunicat a través de les xarxes socials de l’artista la direcció de ‘Pycasso Eventos y Entretenimiento’ i el ‘Grup Ocean’. En aquest sentit, Ángel Garó ha estat «ingressat en un centre hospitalari per un quadre digestiu de gravetat». Concretament, l’humorista ha estat intervingut per una apendicitis aguda que se li havia complicat amb un abscés.

A més a més, en el comunicat també han informat que Ángel Garó necessita diverses cures hospitalàries, entre les quals es troben «drenatge de l’abscés» i «antibioteràpia intravenosa». Així doncs, a causa del quadre clínic que pateix, «l’artista no pot atendre les seves obligacions professionals ni laborals fins a nova prescripció mèdica».

Per altra banda, en el comunicat també han volgut demanar disculpes per les molèsties i els inconvenients ocasionats i que es durà a terme l’espectacle a Granada tan bon punt ho permeti la salut d’Ángel Garó i l’agenda. També han informat que aquells que havien adquirit una entrada poden reclamar la devolució del seu import on la van comprar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IMPORTANTE

Una publicación compartida de Ángel Garó (Oficial) (@soyangelgaro) el

També et pot interessar...