Manu Tenorio torna a casa després d'una setmana ingressat a l'hospital

El cantant ha esclatat a plorar en recordar tot el que ha viscut aquesta darrera setmana, des que l'ingressessin per una infecció a la pell
Manu Tenorio torna a casa després d'haver estat ingressat | Instagram (@manu_tenorio1)

 

Manu Tenorio ha pogut tornar a casa per fi després d’una setmana ingressat a l’hospital per un greu problema de salut que li ha fet recordar els mals moments que va viure ara fa un any quan va sofrir greus cremades per un curtcircuit que va succeir a casa seva.

 

Aquesta vegada, el cantant va anar a urgències de l’Hospital Sanchinarro per un dolor al turmell que ell va considerar sense importància, però que al final va resultar ser un problema greu de salut que s’havia de tractar de manera urgent i que l’ha mantingut ingressat una setmana. 

 

Una cel·lulitis, el causant de l'ingrés

Els metges li van diagnosticar una malaltia que es diu cel·lulitis, una infecció cutània molt dolorosa que pot resultar potencialment greu si no es tracta amb rapidesa, i això li va comportar l'ingrés hospitalari immediat i tot un reguitzell de proves i tractaments que atacar la infecció, tal com ha explicat el mateix cantant: «Anàlisi, intravenosos, punxades, tacs, antibiòtics, etc. No podia moure'm, no podia quasi caminar...», relatava el cantant en una publicació d'Instagram.

 

Per sort, el tractament ha fet l'efecte desitjat i el cantant ja es troba a casa totalment recuperat, però ha volgut compartir amb els seus seguidors com se sentia després d’haver passat uns dies tan durs a l’hospital, allunyat de la seva família. 

 

El fet de retrobar-se amb el seu fill, poder compartir jocs junts i explicar-li un simple conte, ha actuat com a catarsi pel cantant, que ha esclatat a plorar a causa d'un cúmul d'emocions, com l’alegria per estar de nou a casa i el record del sofriment que ha patit els darrers dies: «M’he fet un fart de plorar durant uns 10 minuts. He plorat per tot el que he passat, i també per la consciència de sort que tenim a vegades la gran majoria de nosaltres, i no ens n’adonem».

 

 

El cantant ha volgut enviar així un missatge de positivisme després dels mals moments que ha travessat, i ha volgut tenir un record per tota aquella gent que ha de passar les festes de Nadal ingressada en un hospital.

També et pot interessar...