Clara Lago i Dani Rovira durant la gala 'Save the Children'

Dani Rovira i Clara Lago, reconciliació a la vista

Dues instantànies dels actors delaten que han estat junts de viatge a la ciutat de Porto, Portugal

Clara Lago i Dani Rovira es podrien haver reconciliat segons revelen les seves  últimes imatges a Instagram. Des que la famosa parella tallés la seva relació ara fa quasi un any, tot han estat bones paraules entre ambdós, que a més han continuat coincidint habitualment gràcies a la fundació Ochotumbao que comparteixen i amb la qual donen visibilitat a projectes socials. 

Des que se separessin, els hem pogut veure junts presentant actes per la seva fundació o coincidint en diversos projectes professionals relacionats amb el cinema, i entre ambdós sempre s’ha desprès una aura d’admiració i bona sintonia  que no es pot amagar. La mateixa Clara Lago va afirmar sobre la seva ruptura: «El que si que puc dir és que hi ha molt d’amor, molt d’afecte i molt de respecte per part dels dos».

 

Les dues imatges que mostren que podrien haver tornat

La seva última aparició pública va ser recentment a la gala ‘Save de Children’, on Clara i Dani Rovira van posar junts al 'photocall', van estar molt pendents l’un de l'altre i van viure un moment molt tendre quan  el còmic li va dedicar unes paraules a ella en un discurs.  Des d'aleshores els rumors sobre la seva reconciliació han anat creixent, però el seu últim viatge junts a Portugal els ha delatat.

 

 

 

La parella va passar el dia de reis a la ciutat portuguesa de Porto, un viatge que els ha delatat a les seves xarxes socials,  on han compartit imatges del viatge per separat, evitant aparèixer junts;  a més, els bonics textos que les acompanyaven han estat declaracions del cor en tota regla que apunten a una segona oportunitat entre la parella.

 

També et pot interessar...