María Teresa Campos podria tornar TVE

Enxampen María Teresa Campos amb la seva possible nova parella

La veterana presentadora podria tenir una molt bona amistat amb un empresari

Continua l’enrenou mediàtic ocasionat per la ruptura recent entre María Teresa Campos i Bigote Arrocet. Així, els mitjans de comunicació segueixen de molt a prop tots els moviments de l’exparella i han enxampat la presentadora en molt bona companyia.

El nou amic de María Teresa Campos

Deixant de banda que l’humorista no sembla tenir problemes a l’hora de refer la seva vida i les possibles infidelitats, ara ha sorprès a tothom veure l’estat actual María Teresa Campos. El portal web ‘Cotilleo’ ha compartit unes fotografies on es pot veure la presentadora molt ben acompanyada després de la seva ruptura, amb un amic molt entranyable  que va conèixer l’agost de 2019.

Durant aquestes vacances d’estiu, María Teresa Campos i Ángel, el seu amic empresari,  van passar uns dies junts. Segons el portal, tots dos van compartir hotel i els van veure i fotografiar caminant agafats del braç. Aquest succés va tenir lloc enmig d’una crisi entre la presentadora i la seva parella, en aquell moment, Bigote Arrocet, qui estava a Xile.

Unes setmanes més tard, María Teresa Campos i Bigote Arrocet es van reconciliar, desapareixent un temps Ángel, tot i que aquest va continuar en contacte amb la presentadora. Ara per ara, però, Campos no s’ha pronunciat i tot indica que probablement entre ella i l’empresari existeix una molt bona amistat que podria ser cada cop més propera.

Captura de pantalla de María Teresa Campos passejant amb el seu nou amic, gener de 2020
María Teresa Campos podria tenir una nova il·lusió després de la seva ruptura amb Bigote Arrocet | Cotilleo

També et pot interessar...