Hisenda reclama 15 milions d’euros a Shakira

Continuen investigant la cantant colombiana per frau fiscal

Shakira i Jennifer Lopez han presentat l’espectacle que faran durant el descans de la Super Bowl, que tindrà lloc aquest pròxim 2 de febrer a Miami (Estats Units). Un moment sorprenent que marcarà les carreres d’ambdues artistes. Tanmateix, la cantant colombiana ha rebut una de les pitjors notícies de la seva vida que ha incrementat el seu nerviosisme.

Shakira pateix un revés judicial

Durant la presentació de l’espectacle, Shakira ha admès estar una mica nerviosa: «Anit vaig adormir-me a les 4.00 de la matinada emprovant-me un ‘short’ i vaig posar-me a plorar perquè no em quedava bé». Tot i la seva confessió, va mantenir un semblant una mica seriós, probablement perquè sabia sobre els avenços en la investigació d’Hisenda contra ella a Espanya.

Aquest dijous, dos actuaris de l’Agència Tributària han ratificat davant el jutge que Shakira va defraudar 14,5 milions d’euros entre els anys 2012 i 2014, en ocultar els seus ingressos mitjançant tot un entramat de societats i fer veure que no residia a Espanya. Cal destacar que la colombiana va haver d’abonar 20 milions d’euros pels deutes i interessos de l’any 2011. Ara, Hisenda reclama els 15 milions d’euros corresponents als exercicis posteriors.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari