Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del plató d'Operación Triunfo amb els quatre membres del jurat i el presentador, Roberto Leal

El motiu que fa perillar la pròxima gala d'OT

Més de la meitat de concursants estan malalts

Només començar aquesta nova edició d'Operación Triunfo, la que ha sigut la primera concursant expulsada, la catalana Ariadna, es va posar malalta. El que semblava un cas aïllat ha anat passant-se entre la resta dels seus companys fins a convertir-se en un mal de cap pel programa.

En les últimes hores, més de la meitat de concursants han sigut diagnosticats amb greus problemes mèdics, tal com han informat des del programa, i això està complicant que puguin preparar en condicions les actuacions de la gala de diumenge durant aquesta setmana.

El comunicat mèdic que s'ha compartit és molt divers i hi ha de tot.  Eli, Nick i Nia tenen grip, amb tots els símptomes que això implica, Javy i Anaju pateixen faringitis i a Bruno li han detectat pedres als ronyons i té vòmits contínuament.

Perilla la gala d'aquest diumenge

El que més preocupa, a part de l'estat de salut dels concursants, és que només queden tres dies per la gala 3 i hi ha moltes preguntes que encara estan sense resoldre: Podran els concursants preparar-se bé totes les cançons? Estaran en les mateixes condicions que els seus companys?

Cal destacar que en tot el temps que porta el programa en antena, mai s'havia viscut una situació igual, amb tants concursants malalts que podrien posar entre les cordes a la cadena, a la productora i al mateix programa.

 

També et pot interessar...