Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mónica Naranjo durant el programa de 'La isla de las tentaciones' del dijous 30 de gener

Les xarxes socials s'incendien amb el nou escàndol de 'La isla de las tentaciones'

Gonzalo va anomenar «asexual» a Susana durant la foguera d'ahir

Els espectadors de 'La isla de las tentaciones' fa temps que han fet la creu a un dels seus protagonistes però ahir va ser el dia en què els seguidors de 'reality' no van poder més i van esclatar. Durant el primer programa les xarxes socials anaven plenes de comentaris després que Gonzalo es referís a Susana com 'pokémon'. Ell no va dubtar en defensar-se: «A veure 'paletos', jo a Susana l'anomeno Pokémon perquè és el meu Pikachu, com si vosaltres anomeneu a la vostra parella 'gordi' o imbècil».

Cara de 'poker' de Mónica Naranjo

A la foguera d'ahir la va tornar a 'liar'. Gonzalo va haver de veure un vídeo on apareixia la Susana parlant amb el Julián sobre la freqüència amb què tenia sexe amb el Gonzalo. Ella va ser sincera i va explicar que no en tenia gaire sovint perquè no acostumava a tenir-ne ganes.

La resposta de Gonazalo a les imatges no es va fer esperar: «Què m'has de dir a mi que jo no sàpiga?». Mónica li fa una pregunta clara: «Gonzalo, després del que acabes d'escoltar, et sembla que està satisfeta sexualment?». Gonzalo riu i diu: «Ella està supersatisfeta, perquè és una noia molt asexual».

La cara de Mónica Naranjo en escoltar aquestes paraules va ser tot un poema. Però la cosa anava a més: «sempre he d'anar darrere seu, com si fos un llop, però finalment ho acabo aconseguint». El sevillà va explicar que ella preferia sortir al carrer, donar un passeig, riure, mentre que ell és «proactiu, tinc ganes sempre» per això confessava a càmera que sempre aconseguia el que volia.

Els comentaris de Gonzalo incendien les xarxes

Davant de les declaracions del sevillà, els espectadors del 'reality' no es van quedar callats i van compartir la seva opinió a través de les xarxes socials. A més, molts d'ells van interpretar el comportament de Gonzalo com a tòxic. Són molts els qui han demanat al programa que condemni el comportament de Gonzalo. De moment, ni el programa ni la Susana s'han pronunciat.

Per la seva part, Gonzalo va acusar Andrea i a Fani després de sentir que l'havien  anomenat 'guarro' pels comentaris una mica sexistes que havia fet a les solteres de la casa. Susana també va reaccionar dient que  li feia «fastig» el Gonzalo que estava veient. Ell es va defensar dient: «Que tinc moltes tares, ho reconec, però, a Camarón vindràs tu a vendre-li que Camela és flamenc?».

També et pot interessar...