Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gonzalo, Christofer i Álex a 'La isla de las tentaciones' reaccionant als petons entre Fani i Rubén (21-01-2020)

Vídeo: Van a la feina de Christofer i criden «Estefaníaaaa»

El concursant de ‘La isla de las tentaciones’ estava treballant quan els joves han imitat el crit viral

Ara per ara ‘La isla de las tentaciones’ és un dels programes més vistos i, a més, té un gran impacte mediàtic a les xarxes socials, convertint-se en tendència a Twitter en totes les seves emissions gràcies a tots els usuaris que no paren de comentar sobre ell. És tant l’enrenou que provoca que per tot el país no hi ha ningú que no conegui el famós «Estefaníaaaa» de Christofer quan va veure la seva parella, Fani, fent-se un petó amb un altre, el temptador Rubén.

Busquen Christofer al bar on treballa

El crit de Christofer s’ha viralitzat i milers d’usuaris l’han parodiat, fins i tot, als premis Goya o a la segona gala d’‘Operación Triunfo’. Ara, fins i tot, el crit per la infidelitat de Fani ha arribat al lloc més inesperat: el bar on treballa Christofer.

Al vídeo compartit a Twitter, es pot veure com està treballant mentre alguns joves criden «Estefaníaaaa» des de fora, mentre ell continua a la seva sense gairebé ni immutar-se. Tanmateix, la fama guanyada arran de la infidelitat de la seva parella al nou 'reality' de Mediaset, amb qui actualment encara podria sortir, fa que la situació sigui incòmoda i més si molta gent s’està rient d’ell.

També et pot interessar...